UDLEJNING PRIVAT

Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer de tidligere medarbejderboliger som er tilknyttet ejendommene.

Der er både huse, lejligheder og dobbelthuse, som alle ligger i området og i naturskønne omgivelser med nem adgang til nærliggende byer som Ishøj, Tåstrup, Tune og Greve.

INGEN LEDIGE LEJEMÅL I ØJEBLIKKET!

Thor23

Som lejer tilknyttet henholdsvis Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård får man nem adgang til dejlige gåture i naturskønne områder, et indblik i et rigt dyreliv samt indblik i landbrugsdriftens aktiviteter under årets gang. I cykelafstand findes både Hedeland, strand og shopping centrene City2 og Waves. Tæt på Motorvejsafkørsler, dagligvarebutikker Roskilde m.m.

BELIGGENHED: Se kort her!

Thors18_vinter

 

 

 

 

 

 

 

SØG OM BOLIG

Har vi et ledigt lejemål og ønsker man at komme i betragtning som lejer hertil, skal man rekvirere et oplysningsskema, som udfyldes og returneres til Helena Nymann med enten post eller via mailen e-mail: post@gjeddesdal.dk. Efterfølgende tager vi kontakt med henblik på en nærmere aftale om fremvisning mv.

Vi har ikke ventelister, men annoncerer løbende vores ledige lejemål her på hjemmesiden samt på diverse digitale boligsider.

For yderligere information, fremvisning eller andet: kontakt alle hverdage imellem kl. 8.30-17.00

Helena Nymann tlf. 20 14 81 21. E-mail: post@gjeddesdal.dk

LEDIGE LEJEMÅL NETOP NU ERHVERV & PRIVAT
KOMMENDE LEDIGT ERHVERVSLEJEMÅL:

1060 m2. nyrenoveret lagerhal. Ledig februar 2019. Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"

TIL SALG: ca. 100 m ø 800 plastik rør i stk. af 6 m. med muffe. Brugte men i god stand. PRIS: 450 kr. pr. løbende meter.

Kontakt: Søren Nymann tlf. 2028 4121