OM OS

familien3[1]Vores vision med Gjeddesdal Gods er at videreføre den tradition godsets historie igennem årene har lagt navn til.

I de tiltag, aktiviteter og forretningsområder vi er beskæftiget med, er kriterierne “Produktivitet – Rentabilitet – Kvalitet” altid det vi arbejder ud fra og som vi forventer, bliver resultatet af vores indsats.

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere som matcher vores vision. Vi imødekommer, at vores kunder, partnere og ansatte med rette, skal kunne forvente dette af os.

Vores målsætning er, at sikre at Gjeddesdal Gods samt Barfredshøj Herregård til stadighed fremstår som veldrevet ejendomme hvor drift, udvikling og professionalisme står i højsæde. Dette i respekt for ejendommenes historie, det miljø og den natur som omgiver dem samt de traditioner som er bundet til herregårdsejendommene i Danmark – kulturelt og historisk.

Troværdighed og foretagsomhed skal præge vores tilgang i det vi arbejder med. Kunder, samarbejdspartnere, ansatte og leverandører skal til enhver tid finde, at Gjeddesdal står for en tryg samarbejdspartner, arbejdsgiver og leverandør.

For vores omgivelser i nærmiljøet skal Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udgøre et kulturelt og historisk mindesmærke, som man er stolt af at bo i nærheden af. Et område som vidner om en tid som ikke er der mere, men som har formået at forvandle sig til et miljø med en moderne landbrugs- og udlejningsvirksomhed.

Løbende implementering af den seneste teknologi og viden i driften af landbruget. Dette med fokus på vores landbrugsfaglige kompetencer, hensyn til miljøet samt løbende optimering og investering i driftsanlæg, teknologi og maskinekapacitet.

Fokus på til stadighed at imødekomme vores lejeres ønsker og krav, således at vi sikrer deres forsatte ønske om at forblive lejere på Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård. Tryghed, service og imødekommenhed skal kendetegne vores tilgang til vores lejere – private som professionelle.

For at sikre at ejendommens kulturelle og historiske præg bevares, udvikles ejendommene og fremstår velrenoveret og arealerne omkring dem velholdte og passet. Herregårdsterrænet med sine marker, remisser, skove, parker og alleer passes og dyrkes, så de dels imødekommer de historiske særpræg, tager hensyn til og støtter dyrevildtet samt imødekommer de miljømæssige lovkrav og henstillinger.

I februar 2015 tilkøbte Søren Nymann ejendommen Pasmergården i Udby ved Lundby i Vordingborg Kommune. Ejendommen drives med planteavl  og jordene er p.t. bortforpagtet. Det samme gælder ejendommens Stuehus og driftsbygninger.

Søren Nymann er uddannet Landmand fra Næsgaard Landbrugsskole 1985 og har siden dels drevet landbrugsejendomme i Danmark, arbejdet i England samt været selvstændig landmand siden 1988. Desuden er Søren Nymann medlem af Greve Erhverv, Vestlollands Tolvmandsforening, Roskilde og Omegns Tolvmandsforening samt Landboforeningen Gefion, Greve Natur- og miljøråd samt Greve Lokalhistoriske forening. Når tiden tillader det går Søren på jagt eller fisker.

Helena Nymann er uddannet Akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi og har siden arbejdet 6 år i L’Oréal, 6 år i LWMH-group samt 5 år hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner. I alle stillinger med speciale indenfor salg- og marketing samt ledelse og personaleuddannelse. Desuden er Helena Nymann formand  for Greve Solrød Erhvervs bestyrelse,  medlem af Københavns Rotary Klub samt har frem til 2014 været medlem af Medlemsudvalget under Danmarks Jægerforbund Hovedbestyrelse. Når tiden tillader det går Helena på jagt eller rider eller passer familiens dyr.

LEDIGE LEJEMÅL NETOP NU ERHVERV & PRIVAT
KOMMENDE LEDIGT ERHVERVSLEJEMÅL:

1060 m2. nyrenoveret lagerhal. Ledig februar 2019. Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"

TIL SALG: ca. 100 m ø 800 plastik rør i stk. af 6 m. med muffe. Brugte men i god stand. PRIS: 450 kr. pr. løbende meter.

Kontakt: Søren Nymann tlf. 2028 4121