JAGT

Fasaner_paavogn

 

AFHOLDELSE AF JAGT:

Datoerne alle er ikke fastsat endnu.

Oktober jagten bliver søndag den 28. oktober.

Øvrige jagter afholdes normalt:

  • Midt november
  • Mellem jul og nytår.

Der drives jagter på godsets jorder, men der udlejes ikke jagtarealer. Alle jagter afholdes under hensyntagen til jagtlovens anvisninger og retningslinjer og ledes af rutineret skytter, apporterende hunde og jagtledere. Alle deltagende jægere og våbenbærere har gyldigt jagttegn og våbentilladelse.

Bosser_omtreeJAGTEN:

Områdets dyreliv udgøres af de traditionelle danske vildtarter som f. eks. fasaner, duer, snepper, agerhøns, gæs og ænder samt harer, ræve og råvildt.

I godsets skove, i de anlagte remisser samt habitater findes der etablerede volierer, hvorfra man udsætter fasaner. Godset driver en bæredygtig jagt, som sikrer en sund og naturlig vildtbestand og aftager selv det nedlagte vildt. Råvildtbestanden er i vækst og man har derfor genindført jagt på dette i jagtsæsonerne herfor.

Jagtpause_iskovbryn

I perioder vil der ligeledes ske regulering, efter indhentet tilladelse, på skadevoldende vildt som f.eks. duer, krager og gæs. I  perioder vil der desuden opsættes skramme mekanismer, som sammen med den regulerende jagt, skal minimere de skadevoldende vildt effekt på afgrøderne.

Link: Jægerforbundets hjemmeside

Yderligere information: Jagt, vildt og hunde; Jesper Kjep tlf. 2326 2546

LEDIGE LEJEMÅL NETOP NU ERHVERV & PRIVAT
KOMMENDE LEDIGT ERHVERVSLEJEMÅL:

1060 m2. nyrenoveret lagerhal. Ledig februar 2019. Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"

TIL SALG: ca. 100 m ø 800 plastik rør i stk. af 6 m. med muffe. Brugte men i god stand. PRIS: 450 kr. pr. løbende meter.

Kontakt: Søren Nymann tlf. 2028 4121