UDLEJNING PRIVAT

Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer de tidligere medarbejderboliger som er tilknyttet ejendommene.

Der er både huse, lejligheder og dobbelthuse, som alle ligger i området og i naturskønne omgivelser med nem adgang til nærliggende byer som Ishøj, Tåstrup, Tune og Greve.

INGEN LEDIGE LEJEMÅL I ØJEBLIKKET:

Thor23

Som lejer tilknyttet henholdsvis Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård får man nem adgang til dejlige gåture i naturskønne områder, et indblik i et rigt dyreliv samt indblik i landbrugsdriftens aktiviteter under årets gang. I cykelafstand findes både Hedeland, strand og shopping centrene City2 og Waves. Tæt på Motorvejsafkørsler, dagligvarebutikker Roskilde m.m.

BELIGGENHED: Se kort her!

Thors18_vinter

 

 

 

 

 

 

 

ER SKADEN SKET?

Oplever du skader eller defekter i dit lejemål, kan du kontakte os på tlf. 20148121 eller 20284121 eller sende os en mail på post@gjeddesdal.dk. Evt. skader efter vejrlig skal oplyses straks når den er konstateret, så udlejer kan medvirke til at forhindre en yderligere beskadigelse af det lejede samt hidkalde evt. håndværker til udbedring af skaden.

SØG OM BOLIG

Har vi et ledigt lejemål og ønsker man at komme i betragtning som lejer hertil, skal man rekvirere et oplysningsskema, som udfyldes og returneres til Helena Nymann med enten post eller via mailen e-mail: post@gjeddesdal.dk Efterfølgende tager vi kontakt med henblik på en nærmere aftale om fremvisning mv.

Vi har ikke ventelister, men annoncerer løbende vores ledige lejemål her på hjemmesiden samt på diverse boligsider.

For yderligere information, fremvisning eller andet: kontakt alle hverdage imellem kl. 8.30-17.00

Helena Nymann tlf. 20 14 81 21. E-mail: post@gjeddesdal.dk

LEDIGE LEJEMÅL ERHVERV & PRIVAT

Kontor, værksted og lager. I alt ca. 170 m2. P.a. 100.000 kr. samt forbrug. Kontordel i alt 110 m2. rest lager/værksted. Ledigt pr. 1.1.2018

Lager- isoleret. Ca. 70 m2. P.a. 42.000 kr. samt forbrug. Ledigt pr. 1.4.2018

Kontakt: Helena Nymann 20148121s

Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"