UDLEJNING ERHVERV

Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård udlejer i alt over 11.000 m2 erhvervslejemål, som både dækker lager, produktion, logistik, grovvarer, distribution og kontor erhvervslejemål.

Vi tilbyder derfor lokaler og arealer til mange formål og størrelser fra 70 – 2.500 m2 med mulighed for udendørs tillægsarealer for visse lejemål. Priser fra 260 kr. pr. m2. årligt.

LEDIGE LEJEMÅL

 

IKKE ISOLERET KOLDLAGER – 250 m2

Lagehal – del af større hal – med betongulv. Fælles skyde portindgang (4 h / 3 b) og skillevægge til nabolejere. Nem tilkørselsmulighed til lejemål med asfalteret veje/pladser.  Velegnet til håndværkervirksomhed el. lign. med brug for opbevaring af materialer, maskiner el. værktøj. Kan ikke anvendes til værksted for biler, busser eller lastbiler.

Årlig leje 62.500. inkl. fællesomkostninger / 5.208 pr. mdr. Ledigt pr. 1.6.2018 eller før efter aftale.

 

BELIGGENHED: Begge ejendomme Gjeddesdal Gods og Barfredshøj Herregård, som ligger centralt i forhold til motorvejstilkørsler, har nemme tilkørselsforhold med asfalteret veje og kort afstand til Roskilde, Køge og København samt et stort opland syd og vest for Storkøbenhavn.

Beliggenhed:  Se kort her!

FACILITETER: Tilkørselsforhold til lejemålene er nemme og asfalteret med belagte pladser til tung og meget trafik. Desuden tilbydes adgang til brovægt samt efter nærmere aftale leje af trucks samt diverse maskiner og evt. ekstra mandskab, hvis det ønskes ved f.eks. specialleveringer. På ejendommene findes også adgang til toilet/bad.

TRYGHED: Ejendommene er delvist videoovervåget, har belysning og alarmer på udvalgte steder samt dagligt opsyn også uden for normal arbejdstid. Udlejer og samt godsets medarbejder bor selv på ejendommen og vi tilbyder trygge og ordentlige forhold.

KONTAKT: For yderligere information, fremvisning eller andet, kontakt:

Helena Nymann tlf. 20 14 81 21. E-mail: post@gjeddesdal.dk

LEDIGE LEJEMÅL NETOP NU ERHVERV & PRIVAT

Koldlager. Ca. 250 m2. P.a. 62.500 kr. samt forbrug el. Ledigt pr. 1.8.2018 eller efter aftale

Kontakt: Helena Nymann 2014 8121

Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"

TIL SALG: ca. 100 m ø 800 plastik rør i stk. af 6 m. med muffe. Brugte men i god stand. PRIS: 450 kr. pr. løbende meter.

Kontakt: Søren Nymann tlf. 2028 4121