Privatlivs & Cookie Politik

Oversigt

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
    1. Så lang tid opbevares cookies
    2. Sådan sletter du cookies
    3. Sådan undgår du cookies
    4. Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside
    5. Cookie Law Info
    6. Google Analytics
  3. Brug af personoplysninger
    1. Kontakt vedr. personoplysninger
    2. Beskyttelse af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

Ejer: Gjeddesdal Gods
Adresse: Gjeddesdalvej 76, 2670 Greve
CVR: 26088844
Telefonnr.: 4361 2490
Mobilnr.: 2014 8121
E-Mail: post@gjeddesdal.dk

2. Hvad er cookies?

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

2.4 Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside indsamler vi statistik over hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Informationerne bruges af vores webteam. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, hvor den enkelte maskine ikke kan identificeres.

Hjemmesiden anvender cookies fra en af følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.5 Cookie Law Info

Den cookie som ‘Cookie Law Info’ placerer på din computer, fortæller blot hjemmesiden at du har accepteret pop-up-banneret i bunden af skærmen, som informerer om vores Privatlivs & Cookie Politik, så den ikke kommer frem igen, med mindre du selv kalder den frem.

2.6 Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Som nævnt kan disse cookies ikke identificere dig som enkeltperson.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Gjeddesdal Gods, skal du rette henvendelse på telefon 4361 2490. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemme dine oplysninger på servere med yderst begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Klager over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig, kan indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.