JAGT

Fasaner_paavognDER AFHOLDES JAGT PÅ GJEDDESDAL OG BARFREDSHØJ FØLGENDE DATOER:

30. OKTOBER

12 & 13. NOVEMBER

26. DECEMBER

 

 

Der drives jagter på godsets jorder, men der udlejes ikke jagtarealer. Alle jagter afholdes under hensyntagen til jagtlovens anvisninger og retningslinjer og ledes af rutineret skytte, apporterende hunde og jagtledere. Alle deltagende jægere og våbenbærere har gyldigt jagttegn og våbentilladelse.

Bosser_omtreeOmrådets dyreliv udgøres af de traditionelle danske vildtarter som f. eks. fasaner, duer, snepper, agerhøns, gæs og ænder.

Desuden opleves også et stigende antal rovfugle arter samt harer, ræve og råvildt.

I godsets skove, i de anlagte remisser samt habitater findes der etablerede volierer, hvorfra man udsætter fasaner. Godset driver en bæredygtig jagt, som sikrer en sund og naturlig vildtbestand og aftager selv det nedlagte vildt.

 

Jagtpause_iskovbrynRåvildtbestanden er i vækst og man har derfor genindført jagt på dette i jagtsæsonerne herfor. I perioder vil der ligeledes ske regulering, efter indhent tilladelse, på skadevoldende vildt som f.eks. duer, krager og gæs.

 

Link: Jægerforbundets hjemmeside

Yderligere information: Jagt, vildt og hunde; Jesper Kjep tlf. 2326 2546

LEDIGE LEJEMÅL ERHVERV & PRIVAT

Kontor, værksted og lager. I alt ca. 170 m2. P.a. 100.000 kr. samt forbrug. Kontordel i alt 110 m2. rest lager/værksted. Ledigt pr. 1.1.2018

Lager- isoleret. Ca. 70 m2. P.a. 42.000 kr. samt forbrug. Ledigt pr. 1.4.2018

Kontakt: Helena Nymann 20148121s

Læs mere om vores ledige erhvervs lejemål under menuen: "Udlejning erhverv"